onsdag 30. april 2008

Veterinær igjen

Geir Erik fra Nordberg Dyreklinikk var så snill å komme innom jobben igår får å titte på Miro. Han mener det er best å fylle igjen tannen Miro knakk, så det kommer til å bli gjort i løpet av de nærmeste ukene. På den måten er vi sikre på at han slipper å trekke den senere!
(Kanskje vi heller skal sette inn noe sånt: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=519321??)

Miro fikk også skryt for å være i god form. Slank og fin, men med meget gode muskler. Litt stolt ble jeg jo da..

OG: Det er i dag nøyaktig ett år siden vi reiste til Borlânge for å hente Miro hjem!
Så liten og søt har han vært en gang:


Miro er valpen lengst til høyre. Fem uker gammel..

Bildene er tatt av oppdretter, Eva Agåker.

mandag 21. april 2008

Mer sol!



Ennå mer sol og ennå mer henging i parken! Miro sooooler seg....og vekselvis spaner han etter små hanhunder han kan sjefe over. For Miro er en liten tøffing om dagen. Mer terrier enn mynde - men dette avviser jeg som unghund-nykker! Han er vel neppe den første gutten på 13-14 mnd som skal bestemme litt over yngre/mindre hunder?



STOR whippet! (Men med fine proposjoner;-))

lørdag 19. april 2008

Sol!

Sommeren, eller hvertfall en ordentlig vår, har kommet til Oslo. Etter jobb idag tilbrakte vi noen timer i parken med Silje og Alba.


Sitter litt skjevt, men hvertfall god kontakt!


Miro og Alba koser seg... Men det var visst litt varmt!



Silje, Alba og Miro.
Måtte go`været fortsette:-D

tirsdag 15. april 2008

Opptatt!


Trodde jeg skulle vaske opp, men der var det opptatt! Lotta overgår seg selv i merkelige hvileplasser...

mandag 14. april 2008

Veterinærbesøk

Vært hos veterinæren idag.
I utgangspunktet kun for fullvaksine, men jeg ville også at hun skulle titte på Miros tann. Igår kom Miro i klammeri med en staffordshire bullterriergutt, og ingen ville gi seg før de fysisk ble trukket fra hverandre(javisst er det terrier i whippeten også!). Det var uhyggelig å se på, men heldigvis kom ingen til skade - bortsett fra at det gikk en bit av Miros hjørnetann. Veterinæren ville ikke trekke tannen, siden det ikke var store biten. Vi skal bare følge med, å la det være med mindre nerven kommer til syne.

søndag 13. april 2008

Puppia!

 


Etter mye leting har jeg funnet en sele som passer den rare whippetkroppen! Selene fra Puppia er egentlig for miniatyrhunder, men den satt jo så fint:-)
Posted by Picasa

Brukshunden?

 


Miro har fått seg en minikløv. Foreløpig bærer han kun 1 kg, men til sommeren håper jeg han kan bære lunsjen til piknik i parken:-)


 
Posted by Picasa

mandag 7. april 2008

Gjensynsglede?



*hilse på*



Kose! (Ja, for de sovna i denne posisjonen..)



Hvile..



Fint å ha Lotta hjemme igjen:-)

lørdag 5. april 2008

Lotta på utstilling!

Idag var Lotta på sin 2. utstilling, arrangert av NORAK (Norsk Rasekattklubb).
Dette gikk strålende: Hun ble Ex1, BIV (Best i variant) og NOM (nominert til BIS).
Vi visste jo at hun er fin...så det var vel ingen overraskelse?? ;-)
*stolt forvert*


Faren over

Hønemor innser at det utslettet gikk raskt tilbake. Det var nok en bagatell..Noe hormonelt grunnet alderen, insekter eller hva vet jeg. Uansett: Miro er i form!

onsdag 2. april 2008

Mystisk utslett..

Idag oppdaget jeg et slags utslett på innsiden av Miros lår. De kan ikke være mer enn et par dager gamle, da jeg sjekker huden hans ofte etter reaksjonen på et tørrfor tidligere i høst. Men sånn som det så ut i dag har jeg ikke sett før. Et par liknet nærmest på litt store kviser, og jeg tømte disse for væske, renset grundig og barberte for å se over hvor stort område dette lå.
Tenkte dokumentere i tilfelle dette må følges opp....Frykter allergi, men mistenker også en slags parasitt?! Egentlig er jeg litt rådvill. Har hvertfall bestemt meg for å bare se det an over noen dager. Miro er i sitt sedvanlige gode humør og virker ikke plaget av dette overhodet... *krysse finger og poter*