onsdag 30. september 2009

My best friend is a whippet!

 

 



Zelda er påmeldt valpeshow i Andebu i desember. Dette er såpass nærme Nøtterøy at jeg ser for meg av vi klarer det selvom det er midt i evt flytting..Sannsynligvis vil hun også bli stilt i Konsberg i november, men det er ikke 100% sikkert ennå. Spennende:-)
Posted by Picasa

tirsdag 29. september 2009

Angst og beven!

Jeg har oppdaget www.cleanrun.com, til lommebokas store skrekk - men til hundenes glede!!!

Ellers var det skogsdag på valpekursets kveld nr 5 idag. Artig det, som vanlig, og jeg er redd jeg er i ferd med å bli bitt av et slags klikker-treningvirus:-O
Det er jo så MORO å lære hundene ting når de må tenke helt selv, og tilbyr atferd mens halen går og de gir deg fullkontakt med forventningsfulle, brune og blanke øyne...
*sukk*

søndag 27. september 2009

Til minne om Spinoza




Vakre gledessprederen Spinoza ble påkjørt igår kveld og avlivet idag grunnet stygt brudd i ryggen. Jeg ble kjent med han og Wenche som faste kunder i Dyresjappa på Torshov - den forrige jobben min. For et team de var, de to. Og så utrolig urettferdig at han brått ble revet vekk, bare to år gammel.
Håper du koser deg på de evige jaktmarker, Spinner`n. Hvil i fred.

Bildene er lånt fra matmor Wenche.

onsdag 23. september 2009

Miro!

Det fineste bildet fra Teieskogen, ramlet ut..her er det:
 

<3
Posted by Picasa

Årets kjedeligste blogg?

Kanskje. Har vel kanskje mistet mine få lesere, hehe..skal prøve skjerpe meg framover!

Zelda spirer og gror. Har mistet halve tanngarden, har for store ben i forhold til kroppen og ører på snei..Sjarmerende alder:-/ Lurer på stille henne i Kongsberg - men får se. Mye annet som skjer nå, med flytting og potensiellt huskjøp.
På valpekurset er hun fortsatt en liten reser. Så morsom å ha med å gjøre!
Miro på sin side er meget opptatt av løpetispene i området og ikke helt tilsnakkelig.. Gleder meg til Zelda blir kjønnsmoden (NOT!).
Benytter anledingen til å si at NEI, jeg skal ikke ha valper mellom Miro og Zelda. Har hatt et par spm om det. Men det kommer altså aldri til å skje. Aldri. En selvfølge for meg, men noen har altså spurt, og trenger et svar.

Pynter bloggen med bilder fra Teieskogen. Den er så fin om høsten, og hundene elsker springe løs der! Miro er til tider i bånd riktignok, da det kryr av rådyr og jeg er motstander av hetsjakt..

 

 

 

 
Posted by Picasa

tirsdag 8. september 2009

Klikkertrening!

Jammen var det moro med Zelda og klikkerkurs:-) Ikke engang regnet hindret henne i utendørs kurs! Første kvelden trente vi kontakt, kontakt og kontakt (det aller viktigste..), samt innkalling og sitt. Ingen kommandoer er lagt på, men ideen er at hundene skal tilby øvelsene helt på eget initiativ. Vi har trent på dette hjemme, og Zelda tilbyr som bare det! Hun avanserer også til ligg og fot og er superivrig.. Prøver å holde øktene veldig korte, men det er ikke alltid så lett å si stopp når Zelda springer til kjøkkenet, viser meg godbitene og nærmest roper "Mer! Mer!"
Spent på fortsettelsen her...

 
Posted by Picasa


Den dårlige nyheten er at vi måtte trekke oss fra høstens LC-prøve av flere grunner. Først og fremst pga satans svineinfluensa som ikke slipper heelt taket. Dermed er Miro litt ute av form.. Har valgt å heller komme sterkere tilbake, kanskje med TO hunder..Neste år.